“Καλύτερα τα παιχνίδια που θα δούμε στη 2η σεζόν”

Ένας από τους λόγους που το Juego de calamar βρέθηκε στην κορυφή την προηγούμενη χρονιά είναι ότι κατάφερε να σοκάει αρχικά με τεριεχόόoncor. Η extra βίαιη κορεάτικη σειρά διηγείται την ιστορία μιας ομάδας άτυχων ανθρώπων, που προσπαθούν να κερδίσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να νικήσουν και φυσικά να επιβιώώσν από μα σειρículo Δοκιμσιículo χί χrib.

Το εν λόγω δράμα έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα στην ιστορία του Netflix και τώρα αναμένεται η 2η σεζόν, η οποία λογικά θα είναι διαθέσιμη το 2024. Ο δημιουργός του Squid Game Hwang Dong Hyuk μιλά αρκετά συχνά για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς και τους προσωπικούς ττττς τυ. Όταν ρωτήθηκε πρorc. τα παιχνίδια που θα δούμε στη συνέχεια θα είναι καλύτερα από αυτά της 1ης σεζόν.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του ποια ήταν η σκηνή του 1ου κύκλου που τον δυσκόλεψε περισσότερο. “Η μεγαλύτερη πρόκληση που ένιωσα ήταν το να γράψω κανόνες για παιχνίδια και ειδικά αυτό της γυάλινης γέφυρας. Ήταν δύσκολο γιατί δεν ήταν ένα παιχνίδι που υπήρχε, οπότε έπρεπε να το φτιάξω από την αρχή, να φτιάξω κάθε στοιχείο του παιχνιδιού για το ποιος πάει που , τη σειρά των παικτών που θα την περάσουν, γιατί ο Gi-hun καταλήγει να είναι το νούμερο 16 και πως κάθε παίκτες από το 1 μέχρι το 13 πεθαίνουν. Έπρεπε να σκεφτώ διαφορετικές ιστορίες μόνος μου για τον καθένα”, ανέφερε ο Hwang Dong- Hyuk.

Διαβάστε επίσης:

Westworld: Στις 26 Ιουνίου η πρεμιέρα της 4ης σεζόν (digitallife.gr)


Source: Digital Life! by www.digitallife.gr.

*The article has been translated based on the content of Digital Life! by www.digitallife.gr. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!