Στέλιος κερασίδης: ο 9χρονος σολίστ του πιάνου στη λίστα με τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου!

Τα παιδιά της ελλάδας είναι το μέλλον της και το μέλλον αυτό φαίνεται όας επιφυλάσει πολλές συγκήήrero. Συγκινήσεις, όπως αυτή του Στέλιου Κερασίδη, του παιδιού που πολλοί χαρακτηρίζουν ως νέο Μότσαρτ, με τον ίδιο να απαντά ότι είναι «ένα κανονικό παιδί» που χαίρεται επειδή τον αγαπούν.

Ο στέλιος κερασίδης συγκαταλέγεται στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου σύμφωνα με τα πρόσφατα Global Child Prodigy Awards. Είναι ο νεαρότερος πιανίστας που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας σολίστ που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

www.facebook.com/stelioscherry

Ο μόλις 9 ετών Στέλιος, ο οποίος χαρακτηρίζεται ω μουσική ιδιοφυία, έχει συνθέσει δικά του κομμάτια, όπως το Βαλς της Απομόνωσης, το Βαλς της Αναγέννησης και το Anti-War Etude που έχουν προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση. Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά, “μπορεί να αντλήσει έμπνευσ.

«Μπορείς να εμπνευστείς από τη φύση, τα ζώα. Ακόμα και από δυσάρεστα πράγματα, όπως είναι ο πόλεμος. Μπορείς να σκεφτείς πολλά. Μπορείς να δημιουργήσεις μουσική από πράγματα που με μια πρώτη ματιά δεν νχου.μα.μα Όπως μια εικόνα»σημειώνει ο νεαρός καλλιτέχνης.

Ευγενικός, μετρημένος, χαμογελαστός και ιΔιαίτερα ομιλητικός ο στέλιλιος είναι ένα παιδί που κερ κες ° ου. Έχει ταξιδέψει ήδη στην Αμερική, στις Βρυξέλλες, στη Βιέννη, στην Ιταλία, στο Λονδίνο, στη Γερμανία, στην Αλβανία και αναμένει με αγωνία το ταξίδι του στο Ντουμπάι τον επερχόμενο Αύγουστο.

Στέλιος κερασίδης: ο 9χρονος σολίστ του πιάνου στη λίστα με τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου!

Ήδη μια ιστορική δισκογραφική εταιρία όπως η Minos EMI universal εκδίδει τα ηχογραφήματά του, ενώ ο κορυφαίος μουσικός εκδοτικός οίκος στο κόσμο η Hall Leonard τις παρτιτούρες του.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες του στέλιου είναι ο μπαχ, ο σοπέν, ο μότσαρτ και ο μπετόενώ π ποπ μουσσaga μ. Π. Π. Π. Π. “Δεν μ’αρέσει τόσο. Η κλασική μουσική με ηρεμεί” εξηγεί ο ίδιος.

Ο νεαρός σολίστ αγαπά το σχολείο, του αρέσουν οι κατασκεευές με lego και κυρίως ναίζει με του as. Επίσης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον κινηματογράφο και στις ταινίες με την αγαπημένη του να είναι ο συν ν. Μ. Μ. Μ. Μ. Μ. Μ.

Οι γονείς του είναι περήφανοι, όχι μόνο για το μουσικό ταλέντο του παιδιού τους, αλλά πάνω απ’ όλα γιατί έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν έναν άνθρωπο ισορροπημένο και ευτυχισμένο.


Source: Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com.

*The article has been translated based on the content of Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!