Cât costă în Europa SUV-urile electrice vietnameze VinFast

Prețurile SUV-urilor electrice vietnameze VinFast au fost confirme pentru Franța, Germania și Țările de Jos, unde VF 8 și VF 9 vor fi vândute cu echipările Eco și Plus și cu posibletea de alege între o baterie de 82 kWh și una de 87, 7 kWh.

Prețurile VinFast en Europa

En Franța, prețurile pentru VF 8 Eco încep de la 43.050 euro și cresc cu 300 euro pentru bateria mai mare. Prețurile pentru VF 8 Plus cresc la 50.900 euro și 51.200 euro pentru diferitele baterii, în timp ce prețul pentru VF 9 începe de la 58.700 euro și ajunge la 64.100 euro.

Producătorul vietnamez de mașini VinFast și designerul italian Pininfarina au prezentat două SUV-uri electrice la Mobile World Congress din Barcelona. Cele două mașini vor fi lansate în Europa în a doua jumătate a anului 2022.

Cu cine vor rivaliza SUV-urile electrice

VF 8 este es un SUV del segmento D, bajo los cuales compiten los modelos Kia Sorento, Hyundai Santa Fe, cuidado por ser 100% eléctrico. En schimb, VF 9 este un SUV del segmento E cuidado son ca rivali modelele Toyota Land Cruiser, Ford Explorer.

VF 8 va fi disponibil cu două versiuni, Eco și Plus, amândouă electrice. SUV-ul, cu două motoare și tracțiune integrală, are o autonomie maximă de 500 de km și până la 402 CP și 620 Nm.

SUV-ul care poate transporta 5 pasageri va fi disponibil și cu un singur motor electric de 204 CP și o baterie care oferă o autonomie de 459 km.

VF 9, cu șase sau șapte locuri, ar trebui să aibă aceeași configurație și două motoare. Compania se așteaptă la un scor de 5 stele la testele Euro NCAP pentru ambele mașini.

En el interior, modelele sunt echipate cu un ecran tactil de 15,6 pulgadas. Butoanele fizice sunt puține, dar există un head-up display color care poate fi folosit pentru a urmări informații importante despre mașină.

Compania intenționează să folosească materiale ecologice pentru producția celor două modele. Scaunele vor avea tapițerie din piele ecologică. De asemenea, bateriile modelului vor fi reciclate pentru a reduce risipa de apă și poluarea.

VinFast spune că VF 8 (VF e35) și VF 9 (VF e36) sunt inspire din designul mașinilor sport și susține că colaborarea cu Pininfarina va ajuta modelele sale să devină „mai eficiente, mai atractive și mai accesibile” pentru toți clienții.

Sursa: Carscoops


Source: Promotor by www.promotor.ro.

*The article has been translated based on the content of Promotor by www.promotor.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!