Cefort colosal va face Leonard Doroftei pentru o partidă de pescuit?


Cariera de antrenor de box și afacerile sunt uneori lăsate deoparte când vine vorba de relaxare pentru Leonard Doroftei (52 de ani).

Sportivul originar din Prahova a fost unul dintre cei mai mari pugilişti români, cu o impresionantă carieră la amatori şi la profesionişti.

A fost campion mondial la categoria semi-uşoară (61,9 kg), versiunea WBA, deţinând centura în perioada 5 ianuarie 2002 – 23 octombrie 2003.

Cefort colosal va face Leonard Doroftei pentru o partidă de pescuit? „Eu sunt cu bună dispoziție, cu glumele. Ademenesc peștii mai repede” | ESPECIAL

O fi Leonard „Moșu” Doroftei un tip pus pe poante, dar când vine vorba de pescuit, fostul campion mondial la box profesionist ia o mină serioasă și vorbește cu mult patos despre hobby-ul lui, descoperit nu de mult timp.

„Am tot mers la pescuit datorită bunului meu prieten, Adrian Diaconu. Până să vin în Canadá nu mă omoram eu cu pescuitul. Nici acum nu aș putea spune că sunt un pescar profesionist, dar îmi place să merg cu prietenii să „dăm” un fir întins.

Pe mine mă iau cu ei că eu sunt cu bună dispoziție, cu glumele. Ademenesc peștii mai repede”, a precizat Doroftei.

Următoarea aventură în materie de pescuit și-a planificat-o nu peste mult timp destul de parte. Fix la 1300 de kilometri distanță de Montréal.

„Mergem mai mulți. Cu tirurile, cu camioanele. Ne pregătim de iarnă în miezul verii. Acolo, unde mergem noi, dacă nu pui pe tine o șubă groasă riști sa te transformi în statuie. De gheață.

Important e să prindem și ceva pește. Că până la destinație ni se vor lungi urechile de cât drum vom avea de parcurs”, a precizat Doroftei pentru ProSport.

Leonard Doroftei sa stabilit în Canada de doi ani

Cel supranumit „The Lion” a fost legitimat, în Canada, la clubul Interbox din Montreal. A câştigat 22 de meciuri din 24din care opt prin KO

În urmă cu câțiva ani, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din România a luat decizia să se mute defintiv în Canada. O țară în care pe perioada cât a activat la profesionism sa simțit foarte bine.

Stabilit în Canada, la Montreal, „Moșul”, a revenit și în sala de box, ca antrenor.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. Debutó como periodista en 1997, en primer lugar y de facultad, encontró redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi sa transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reportero especial… citar mai mult

Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!