Delta Auto Grupa na sajmu Motopassion

Delta Auto Grupa, ovlašćeni uvoznik i distribuidor brendova BMW, MINI, Honda i KTM, na sajmu Motopassion koji se održava na Beogradskom sajmu od 12. do 15 maja predstavila je svoje “dvotočkaše”u hali 4 Beogradskog sajma.

Motos Honda i KTM

Hondin izloženi novitet, koji već može da se vidi na ulicama, jeste ADV 350, koji je u ovom trenutku najprodavaniji, a tu su i novi modeli iz enduro segmenta za 2023. godinu.

honda adv

Odnedavno je u Srbiju stigao i model Honda NT 1100, koji je pogodan za sve prilike – bilo da planirate duži put izvan grada ili laganu gradsku vožnju.

1100

Pored toga, za ljubitelje brenda KTM premijerno je izložen model KTM SX 85 koji je 10. maja imao globalno predstavljanje, a uz njega su izloženi popularni Adventure, Duke i EXC modeli.

ktm85

BMW Motorrad

Kada je reč o BMW motociklima, najznačajniji novitet je prvi premijum potpuno električni skuter, BMW CE 04, kojim se otvara novo poglavlje u urbanj mobilnosti.

bmw ce 04

Posetioci imaju posebnu priliku da vide i atraktivni model BMW R18 Transcontinental, koji odiše ekskluzivitetom i luksuzom.

BMW Motorrad Srbija je odnedavno uvršten u svetsku BMW Rent A Ride mapu, što znači da zainteresovani imaju mogućnost rentiranja motocikla tokom letnjeg perioda u okviru dogovorenog vremenskog intervala.

Pripremljena je posebna ponuda dugoročnog zakupa motocikala u okviru program Delta Rent Services za mesečnim rentama od 555€ za modelo BMW GS 1250 Adventure i 220€ za modelo BMW C 400 GT.


Source: Moto Berza by www.moto-berza.com.

*The article has been translated based on the content of Moto Berza by www.moto-berza.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!