El Punx Fest s’estrena a Martorell en una matinada farcida de música electrónica

Punx Fest 2022

La 1a edició del Punx Fest, el festival de músiques electròniques que se celebra en Martorell, ha tancat portes aquesta matinada amb una Nau 2 de Ca n’Oliveres plena de discjòqueis que han ofert sessions al públic martorellenc i de la comarca que no s’ han volgut perdre la cita. Amb una programació que ha tingut en compte els seus gustos i preferències, el Punx Fest ha abierto una nova la porta a una nova oferta cultural per als martorellencs més joves.

Dins d’un repertori amb música electrónica danza, tech house, deep house, disc chill house o música electrónica, el Punx Fest cuenta con la presencia del su impulsor, Albert Neve, junto con las sesiones de Abel Ramos, B Jones, Castion, DGrace, JP Candela, Kaeru, Blondex, Dylerz, Jiraff, Mark Clark b2b Marco G, Nedd Këos i Sonidos del altavoz. Aquest grup de discjòqueis han conjugado l’experiència en el sector amb la joventut d’alguns d’ells que ja están posant les bases com a figures a seguir en la música electrónica.

Des de les 20.00h de divendres i fins a quarts de sis de la matinada d’avui, el públic ha pogut escollir les actuacions dins o fora de la Nau 2, així com d’una zona de gastronomia i un espai que podria acollir fins 8.000 personas.

La regidora de Joventut, Raquel Sans, ha apuntado que hi han passat prop de 700 persones i que han trobat una fórmula guanyadora: “La bona resposta del públic i la qualitat dels artistes”.

Raquel Sans, regidora Joventut

CASA SEAT, Flaix FM, Different Records o Rumble Fish han sido colaboradores de la primera edición de este festival, que es marca com un objectiu consolidar-se i seguir creixent any rere any.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!