First Bank lansează Festivalul WOWfertelor de 4th of July într-o campanie semnată Cheil

Cele mai WOW oferte bancare ale verii încep pe 4 julie, Ziua Americii. Printr-o inovație în industria bancară, WOWfertele vin cu timp de gândire: poți să te bucuri de vară și să decizi să le activezi până la 31 de agosto, ultima zi a verii.

WOWfertele First Bank incluye dobânzi scăzute la Creditul de Oriunde și Creditul Imobiliar, plus condiții avantajoase la Cardul de Credit și la Pachetele de Cont Curent pentru persoane fizice și companii.

WOWferta pentru Creditul de Oriunde: 4% marjă fixă ​​+ IRCC dobândă variabilă sau 7,9% dobândă fixă.

WOWferta pentru Creditul Imobiliar: 2,1 marjă fixă ​​+ IRCC dobândă variabilă.

WOWferta pentru Contul Current Persoane Juridice: 4 luni fără comisión la pachetele pentru PFA, Micro, IMM.

WOWferta pentru Contul Current Persoane Fizice: 4 luni fără comision la pachetele MyPractic, MyRelaxat, MyLiber.

WOWferta pentru Tarjeta de crédito: cumpărături în rate, fără dobândă, oriunde în lume, fără comision de punere în rate.

„Am porit de la un insight important de la consumator: decizia de cumpărare a unei case sau a unei mașini este un proces de durată. De aceea, mecanica campaniei este gândită să contrabalanseze graba în care ne trăim viețile în ziua de azi, în care orice stimul e un trigger să facem mai mult, mai repede, mai bine. WOWfertele First Bank recomienda exactamente contrariul cumpărăturilor la impuls: tómate tu tiempo, rezervă oferta și ai timp până la sfârșitul verii să decizi la ce să o folosești.”argumento Miruna Baias, Jefe de Estrategia, Cheil | Centro.

„First Bank nu vorbește doar despre a fi primul care face diferența. Hacemos lo que predicamos, transpunem aceasta gândire în acțiunile și campaniile noastre. Această mecanică nouă, de a nu presa consumatorul să ia o decizie la impuls, poate fi văzută ca un fel de mindfulness în banking. Am digitalizat procesele băncii, suntem tot mai rapizi în servicii, rezolvăm multe prin Video Banking – ceea ce ne ajută să le oferim clienților noștri luxul vremurilor moderne: timp de gândire, pentru ca ei să simtă că au luat cea mai bună decizie.”explícito Truco ViorelDirector de Marketing și Comunicare, First Bank.

„Cu fiecare campanie First Bank ne propunem acel mix de creativitate și eficiență, recunoscut și prin premiile Effie obținute în acești ani împreună. Ne bucură că avem un socio receptiv la inovație, care face eforturi pentru a aduce produsele First Bank cât mai aproape de oameni și de nevoile lor. Această mecanică inedită ce acordă thinking time chiar de Ziua Americii este un nou exemplu în acest sens.”, adauga Blanca Cauc, director de cuentas, Cheil | Centro.

„O strategie proaspătă, executată într-un stil grafic răcoritor și eye candy, potrivit verii și publicului nostru, deschis la nou.”, completeză Denisa Armaşu, director creativo del grupo, Cheil | Centro.

Campania “Festivalul WOWfertelor First Bank” contiene una serie de contenido de video snackable, de vară, atât pe YouTube, Facebook, Instagram, Google Display, cât și pe TikTok. Prezența influencerilor – Bogdan Mirică și HaiHui în 2 duce mesajul First Bank mai aproape de comunitățile de iubitori de mașini și de vacanțe, activându-le interesul pentru WOWfertele First Bank. Campania se desfășoară în perioada 4-14 julie, timp în care se pot descărca voucherele de WOWfertă, care se pot activa până pe 31 august.

Créditos:

Primer banco:
Director de Marketing y Comunicación: Viorel Ruse
Especialista sénior en marketing: Alina Petcu
Especialista en marketing de producción y BTL: Mihai Terecoasă
Especialista en marketing de contenidos: Daniel Stanciu

Agencia de creación: Cheil | Centro
Director creativo ejecutivo: Mihai Gongu
Directora creativa del grupo: Denisa Armașu
Director artístico sénior: Radu Rebei
Redactor: Claudiu Miu
Director de Arte Digital: Andrei Nedea
Jefa de Estrategia: Miruna Baias
Gerente de tráfico: Mihaela Iamandi
Jefa de producción: Mónica Garbur
Productor AV: Alexandru Secula
Directora de Atención al Cliente: Carmen Miruță
Directora de Cuenta: Bianca Cauc-Bitu
Gerente de cuenta: Alexandra Dinu
Gerente de cuenta sénior: Felicia Bolboceanu
Especialista Jr. en Redes Sociales: Bianca Colcea
DTP: Dan Butoi

Producción y postproducción: Chainsaw Europe
Diseño de sonido/mezcla de sonido: Hasan Nasser
Vídeo animado: Mihnea Bunescu
Coordinadora de posproducción: Raluca Iuteș
Editora de video: Silvia Matei

După o activitate de 18 ani, Piraeus Bank România a devenit Primer banco, prin preluarea de către JC Flowers, unul dintre liderii domeniului de private equity, cu investiții în industria financiară în peste 17 țări. First Bank tiene el eslogan “The American Way” și crede în cultura americană a acțiunii, a atenției la nevoile clientului și a inovației. La banca ofrece instrumentos modernos de Internet y banca móvil y ofrece un servicio único de video banking en România alături de o rețea importantă de filiale teritoriale.

Servicio completo de agencia digital Cheil | Centro este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte PROFI România, Hochland România, First Bank, ENGIE Romania, NN România, Carrefour România, Alpin 57, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way.

En 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care merește mai multe piețe din Europa. Inființată en 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analysatelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului.

En 2022, Cheil | Centrade a obținut primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania “Guilt Gifts Puppetry” pentru Asociația ANAIS, precum și Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie. En 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards, a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, a obținut Marele Premiu al IAB MIXX Awards si Trofeul Gold la Internetics. Totodată, a obținut 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.


Source: IQads by www.iqads.ro.

*The article has been translated based on the content of IQads by www.iqads.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!