Heymo 1 en Sokos Hotelsen simmäinen Heymo-hotelli

Uusi hotellikonsepti testissä

Kotimaisen Sokos Hotels -hotelliketjun uuden Heymo-konseptin ensimmäinen hotelli Heymo 1 avattiin Espoon Keilaniemeen 20. huhtikuuta 2022. Konseptin perusidea on servicio flexible -hotelli, joka tarjoaa asiakkaalle joustoa ja edulliset hinnat, eikä asiakas maksa palveluista, joita hän ei käytä.

Keilaniemen Heymossa en 262 huonetta, ja perustuote en simppeli 18 neliön huone, jossa majoittuu kaksi henkilöä, ja huonehinta pidetään maltillisena tarjoamalla vano peruspalvelut. Jos asiakas toivoo vierailuunsa jotain ekstraa, kuten vaikkapa kylpytakkia, aamiaista tai hemmottelutuotteita, ovat ne saatavilla lisämaksusta.

Kahden hengen huoneiden lisäksi jokaisessa kerroksessa on kahdesta tai kolmesta huoneesta yhdistettävä Heymo room, jossa voi majoittua enintään seitsemän ihmistä. Kaikissa huoneissa en omat kylpyhuoneet, ja Heymo room -huonekokonaisuuteen kuuluu myös mikro ja jääkaappi.

Huoneiden sisustus en yksinkertainen, ja erityisesti vieraiden unikokemukseen en satsattu. Hyvät unet taataan upouusilla Familonin sängyillä ja rauhallisella värimaailmalla.

Inka Khanjihola 1
Hotellin oma graafinen ilme on vahvasti läsnä huoneissa, ja se kuvastaa Keilaniemen alueen monipuolisuutta: korkeita rakennuksia ja luonnon läheisyyttä.

Hotellissa on kahdeksan esteetöntä huonetta, minkä lisäksi kaikki toisen kerroksen huoneet ovat lemmikkihuoneita. Vastauksena perinteisten sviittien ja ylempien huoneluokkien puuttumiseen Heymo 1:ssä on kahdeksannen kerroksen Lucky you -huone. Hotellin erikoisinta huonetta ei voi varata, mutta se on siitä huolimatta käytössä joka yö, sillä huone arvotaan päivittäin jollekulle hotellin vieraalle.

Erityishuone poikkeaa muista huoneista niin sisustuksen kuin palveluidenkin osalta, sillä huone on sisustettu Vallilan Ellinoora-kuosilla ja huoneessa on muun muassa pilviverholla ympäröity sänky, minispa, kahvikone ja ilmainen minibaari.

Riisutut peruspalvelut mahdollistavat vastuullisuuden

Muiden Sokos-hotellien tavoin myös Heymo 1 -hotelliin haetaan vastuullisuudesta kertovaa Green Key -sertifikaattia. Vastuullisuus en fijador de plomo hotellin Jarmo Ritalán mukaan sisäänrakennettu Heymo-hotellien perustoimintaan: se tuote on vastuullisin, jota ei tarvitse valmistaa. Sen vuoksi huoneissa ei ole mitään ylimääräistä.

Vastuullisuus näkyy myös aamiaisessa. Se ei sisälly hintaan, eikä hotellissa ole tarjolla perinteistä buffet-aamupalaa. Sen sijaan asiakkaat voivat ostaa 8,5 euron hintaisen todo el día desayuno -aamiaisen, jota voi nauttia osissa ja pitkin päivää, juuri oman tarpeiden mukaan.

Servicio flexible: konseptin joustavuus näkyy erityisesti huoneisiin kirjautuessa, sillä huoneet annetaan asiakkaiden käyttöön heti, kun ne on siivottu ja valmiit. Täällä pyritään paitsi välttämään perinteisiä sisäänkirjausaikoihin sijoittuvia ruuhkia myös joustamaan asiakkaan aikataulujen mukaan.

Hotellin sisään- ja uloskirjautuminen hoituu täysin automaattien kautta, mutta se ei tarkoita, etteikö Heymo-hotellissa olisi henkilökuntaa. Perinteisen henkilökunnan sijaan hotellissa on fixereitä, jotka tarjoavat apua niin pääkaupunkiseudun kohdetuntemuksessa kuin matkaohjelman rakentamisessa sekä tarvittaessa myös sisäänkirjautumisautomaattien kanssa.

Tältä näyttää Sokos Hotellien ensimmäinen Heymo-konseptin hotelli!

Inka Khanjihola 1
Uudenlainen hotellikonsepti vaatii testausta, ja Heymo 1 -hotellissa asiakkaiden palautteita kuunnellaan herkällä korvalla. Palveluita muokataan ja kehitetään palautteiden perusteella.
Inka Khanjihola 1
Heymo 1 -hotellin palvelulupaukseen kuuluu ensiluokkaiset yöunet, joita hotellissa tavoitellaan tasokkailla Familonin sängyillä.
Inka Khanjihola 1
Huoneissa huonekalut on sijoitettu seinälle, jolloin lattiatila on täysin tyhjä vieraan saapuessa huoneeseen.
Inka Khanjihola 1
Vaaleissa kylpyhuoneissa en sadesuihkut ja Lumenen suihkutuotteet.
Inka Khanjihola 1
Kahdeksannessa kerroksessa en treeniportaat. Vinkkejä harjoitteluun saa QR-koodin takaa.
Inka Khanjihola 1
Hotellin keittiö sijaitsee aivan vastaanoton ja aulatilojen vieressä.
Inka Khanjihola 1
Asiakkaat voivat nauttia todo el día desayuno -aamiaisen oman aikataulunsa mukaisesti. Esimerkiksi kahvin sekä leivän aamulla ja loput iltapäivällä.
Inka Khanjihola 1
Heymo room -huoneeseen kuuluu kolmen hegen huone, jossa on kahden yksittäisen sängyn lisäksi myös yhden hengen kerrossänky. Alasängyissä en kiskot, joiden avulla sängyt saa joko yhteen tai erilleen.
Inka Khanjihola 1
Kolmen huoneen Heymo habitación -huonekokonaisuuden keskimmäisessä huoneessa en pöydäksi muuttuva mesa cama -sänky ja sekä mikro että jääkaappi.
Inka Khanjihola 1
Hotellin pohjakerroksessa sijaitseva väestönsuoja on tunnelmallinen ajanviettopaikka, jossa voi pelata pelejä kuin järjestää kokouksiakin.
Inka Khanjihola 1
Heymo-aamiainen koostuu kylmistä tuotteista: siihen sisältyy mehu, leipä, jogurtti ja hedelmä. Kahvi ja tee kuuluvat huonehintaan.

>> Löydä edullinen hotelli Rantapallon hotellihaun avulla!

Teksti ja kuvat: Inka Khanji


Source: Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi.

*The article has been translated based on the content of Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!