HTC anuncia la tableta A101. O lansează mai întâi în Rusia

HTC tiene un dispositivo de última generación que incluye “metavers” de teléfono, un cuidado de rango medio que incluye nimic special, nici el nivel de hardware nici din punct de vedere software. Compania a fost în mare parte absentă de pe piața de dispozitive mobile în ultimii ani, lansând câte un telefon entry sau mid pe an. Acum însă, la doar o săptămână după lansarea telefonului Desire 22 Pro, primim și anunțul pentru o tabletă HTC, modelul A101.

HTC A101 es una tableta modesta, pero tiene una oferta excelente

A cum am văzut și în cazul noului smartphone, noua tabletă HTC A101 nu va întoarce foarte multe priviri. Nu numai că vorbim despre o tabletă cu un design generic, dar face parte și dintr-o clasă inferioară de performanță.

Avem de a face cu un dispozitiv mobil cu ecran de 10,1” pe format widescreen, care afișează doar rezoluție Full HD (1080p), la fel ca alte tablette de astfel de dimensiuni. Măcar construcția pare să fie de calitate superioară, folosind aluminiu pentru capacul de pe spate în loc de plastic.

El interior, HTC alega un procesador Unisoc T618, el registro de obicei pe smartphone-uri foarte ieftine din China. Acesta este construit pe un nod destul de vechi deja, de 12 nm, fiind în consecință mai ieftin de produs. En el proceso de la ciudad cu la tecnología invechită însă, HTC A101 se beneficia de la configuración moderna: 8 GB de RAM y 128 GB de almacenamiento interno. De asemenea, bateria de 7.000 mAh ar trebui să ofere o autonomie bună având în vedere specificațiile. Din păcate, încărcarea la 10W este cam lentă pentru o capacitate așa mare, deci încărcarea va dura mult.

În partea de jos a tabletei poate fi observat și un port magnetic pentru accesorii, însă nu este clar ce accesorii vor putea fi conectate acolo. Sunt slabe șanse ca producători de accesorii din afara HTC să producă dispozitive precum tastaturi compatibile cu o tabletă de nișă de la un brand care nu a mai lansat tablette de mulți ani.

Tableta HTC A101 se lansează mai întâi în Rusia, cu Android 11 preinstalat. Având în vedere situația războiului din Ucraina, this ciudat să vedem un producător de dispozitive care lansează noi produse pe această piață. Tableta costă 19.890 rublo, adică în jur de 1.700 lei, un preț apropiat de cel al iPad 9.

sursa: Estadio GSM


Source: Go4IT by www.go4it.ro.

*The article has been translated based on the content of Go4IT by www.go4it.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!