Momentul în care un Teenage tâlhărește un bărbat în plină zi, în județul Brașov VIDEO


Joi, 19 de mayo de 2022, a las 17:00

29 citiri

Un adolescente a fost surprins de camerele de supraveghere din Codlea, județul Brașov, în timp ce tâlhăreşte un bărbat, ziua, în plină stradă.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, se vede cum o căruţă opreşte pe o stradă care nu este circulată, iar din ea coboară băiatul.

Adolescentul se îndreaptă către un bărbat care se odihneşte pe o bancă, iar când ajunge în dreptul lui îi smulge din senin telefonul din mână.

Bărbatul se luptă cu hoţul şi încearcă să îşi recupereze telefonul.

Tâlharul aruncă mobilul pe jos, la o distanţă ceva mai mare faţă de victimă, apoi îl ia şi dispare.

Imaginile au fost făcute publice de primarul din Codlea, Mihai Cîmpeanu.

„Implementarea sistemului de monitorizare video în localitatea noastră își arată roadele. Astfel, am putut identifica individul care a comis infracțiunile din acest material video și care a fost reținut de organele abilitate de cercetare penală!

Nu voi accepta, din partea nimănui, niciun fel de abatere de la normele sociale. Pe cale de consecință, orice gest/act care aduce atingere siguranței și liniștii publice nu va fi trecut cu vederea!”, a scris pe pagina de Facebook primarul din Codlea, Mihai Cîmpeanu.


Source: Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com.

*The article has been translated based on the content of Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!