O nouă activitate de weekend – Turul muralelor Eco Graffiti din București

Descoperă arta stradală care a învăluit orașul prin inițiativa gloTM și zidurile gri se transforma en obra de arte-uri memorable.

Orașul a prins culoare printr-o expoziție urbană Eco Graffiti care îmbină elemente de natură și artă în șapte murale create în spirit break binary, menite să transforme spațiile publice gri în instalații instagramabile de culoare și emoție. În spatele fiecărui mural există o temă specifică, o experință, o viziune unică a artistului created și fiecare dintre cele șapte murale reprezintă, de fapt, o stare de spirit și o invitație la reflecție asupra unor teme de actualitate ale societății.

gloTM Propune un tur al artei murale din București care include toate cele șapte Eco Graffiti, pornind astfel o inițiativă pentru descoperirea lucrărilor din cadrul campaniei #RebelswithaCause, în cadrul căreia aproape 1,000 de metri pătrați de ziduri au fost transformați în opere de artânitre Damage c.

Turul Eco Graffiti ofrece un timp de relaxare îmbinat cu libertatea de a experimenta, dar și conștientizarea unui act artistic dezvoltat pentru protejarea mediului și a communității din care facem parte. Devenind parte din această experiență, vizitatorul expoziției urbane poate descoperi și suprinde în fotografii inedite cum spații gri și amorțite din Capitală s-au transformat în experiențe artistice vii și colorate, eco și naturale.

Activar altfel, de fin de semana

Ia-ți prietenii și descoperiți orașul altfel, ieșiți din monotonia peisajului urban și bucurați-vă de un super tur de weekend prin București, bifând vizionarea într-o expoziție publică de graffiti și plante, ilustrații extravagante și grandio a instalași ecologici – le regăsiți pe toate în cele 7 murale:

1. Nimeni Celebrú – hecho por Shatran x Biex x gloTM – poate fi văzut pe Bulevardul Dacia, nr. 92

2. Singur cu tine – hecho por Lost. Óptica x gloTM – poate fi văzut pe Calea Floreasca, nr. 28-30

3. Filtru Însuţi – hecho por Recis x gloTM – poate fi văzut pe Ciprian Porumbescu, nr. 14

4. Tânăr cu Experiență – hecho por Lost. Óptica x Pandele x gloTM – poate fi văzut pe Strada Căuzaşi, nr. 27

5. FOMO să-mi fie dor – hecho por Lost. Óptica x Recis x gloTM – poate fi văzut pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 25

6. E Viață pe Net – hecho por Pandele x gloTM – poate fi văzut pe Calea Terban Vodă, nr. 278

7. Amor al primer golpe – hecho por Iluc x Sweet Damage Crew x gloTM – poate fi văzut pe Valea Ialomiței, nr. 5

*Este lucrarea desemnată căștigătoare în cadrul concursului Convocatoria para artistas organizat de gloTM și a fost aleasă prin votul publicului din cele 15 lucrări finaliste, fiind semnată de Iluc. Câștigătorul competiției de design a colabort cu echipa of artiști Sweet Damage Crew pentru a-și transforma creația digitală într-un mural real, pe un perete imens din București.

Le poți descoperi pe toate în cadrul unei plimbări prin București sau în cadrul unui tur organizat cu prietenii – urmărește harta pentru a te asigura că le bifezi pe toate:

Artă pentru natură

Picturile murale au fost realizate în unele dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei, cu rolul de purificare a aerului. ¿Semen? Artiștii au folosit materiale eco – 25% vopsea care purifică aerul, 75% vopsea ecologică, mușchi verde și lămpi cu încărcare solară.

Rebels with a cause este o inițiativă menită să susțină comunitatea artistică din România prin diferite proiecte menite să genereze noi perspectiva și sensuri, sub umbrela #breakbinary. Lucrările realizate care pot fi vizionate în cadrul turului fac parte din proiectul Eco Graffiti și pot fi descoperite pe pagina de Instagram @glo_romania.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.


Source: IQads by www.iqads.ro.

*The article has been translated based on the content of IQads by www.iqads.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!