Planul secret al lui Zăvăleanu în cazul în care Dinamo se prăbușește


Dinamo e în cel mai mare colaps financiar din istoria de aproape 74 de ani. Chiar și pe plan sportiv e la pământ, echipa de fotbal fiind obligată să se lupte la barajul pentru rămânerea în Liga 1 cu Universitatea Cluj.

„Câinii” sunt mai aproape de prăbușire decât de revenirea la clubul uriaș care se lupta de la egal la egal cu Steaua și Rapid în trecut. Roș-albii au datorii de aproximativ 6 milioane de euro pe care trebuie să le achite în următoarea perioadă. Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administradorului judiciar RTZ&Partners, son un plan de rezervă pentru a ieși spectaculos din scenă în caz că Dinamo nu-și va achita datoriile.

Planul secret de „evadare” al lui Răzvan Zăvăleanu în cazul în care Dinamo se prăbușește financiar

Dacă jucătorii și angajații lui Dinamo au avut probleme legate de salarii în ultima vreme, nu același lucru sa întâmplat și cu Răzvan Zăvăleanu, care și-a primit la zi salariul lunar de 10.000 de euro, dar și prima de câteva zeci de mii de euro puede aprobar un plan de reorganización.

Conform planului de reorganizare, Răzvan Zăvăleanu, prin firma pe care o reprezintă, sa angajat să plătească 100% din datoriile pe care clubul le are către creditori. În plus, în următoarea perioadă Dinamo trebuie să achite 35% din sumele restante, aproximativ două milioane de euro.

Dinamo nu are bani să achite datoriile!

Din informațiile prosport, Dinamo nu are în acest moment această sumă pentru a achita datoriile, iar de acest lucru ține planul secret pe care Zăvăleanu îl are în acest moment. Oficialul „câinilor” așteaptă ca unul dintre creditori să conteste administradorul judiciar pentru că nu-și primește restanțele financiare, moment în care Zăvăleanu va putea să plece și să lase clubul în deribă.

Singura șansă pentru Dinamo în acest moment e reprezentată de reimplicarea lui Nicolae Badea la clubul din Ștefan cel Mare, iar în acest sens există o șansă, mai ales că zilele trecute chiar a organizat un dineu special pentru jucători, el platind consumația. Además, de la Dinamo a plecat și Iuliu Mureșanom care nu era dorit acolo de Nicolae Badea!

Răzvan Zăvăleanu a fost contactat de reporterii ProSport, însă na răspuns apelurilor acestora.

Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. En urma studiilor superioare … citar mai mult
Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport sa îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani. A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea … citar mai mult

Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!