¡Protesta inconștient în timpul cursei de Formula 1!


Marele Premiu al Marii Britanii a fost unul plin de evenimente, totul culminând cu inițiativa a 7 persoane de a protesta chiar pe circuit.

Activiștii au vrut să tragă un semnal de alarmă privind poluarea cauzată de petrol, astfel că au intrat pe circuitul de la Silverstone și s-au așezat pe pistă, chiar în timpul desfășurării cursei la finalul căreia villancicos sainz jr. a obținut prima victorie din carieră.

Demostranții au fost îndepărtați de pean circuito de forțele de ordine, însă au transmis un mesaj ferm: „dacă sunteți mai deranjați de acest protesta decât de faptul că lumea arde chiar în fața ochiilor noștri, Atunci Trebui eda ”.

Protest inconștient printre monoposturile de Formula 1

Cursa de Fórmula 1 en Marea Britanie a fost marcată de numărul mare de accidente petrecute pe circuitdar și de protestul inedit pus la cale de 7 persoane.

Acestea au pătruns pe pistă și s-au așezat, totul în timp ce monoposturile „zburau” pe circuit cu sute de kilometri la oră, iar totul s-ar fi putut tranforma într-o tragedie.

Activiștii au fost scoși de pe circuit de forțele de ordine și riscă, pe lângă interzicerea accesului la cursele de Formula 1, și amenzi usturătoare.

„Sunt extrem de dezamăgit de aceest grup de oameni care nu au ținut cont de avertismentele noastre de dinainte de cursă și au luat decizia incredibil de riscantă să pătrundă pe pistă. Noi am vrut să avem un eveniment pașnic, dar ei au decis să-l ruineze și să pună în pericol pe toată lumea.

Sunt dezamăgit că oamenii ar putea să gândească așa. Din fericire, am avut un plan pentru un asemenea eveniment neplăcut și totul sa terminat cu bine”, a declarat inspectorul de poliție Tom Thompson pentru Crónica de Northamptonpublicaţie citată de digi deporte.

Cei șapte protestatari au fost reținuți și urmează să fie demarată o anchetă.


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!