Scholl lanceert eerste samenwerking conoció a Ganni

Scholl is een samenwerking aangegaan met het Deense merk Ganni om de Pescura opnieuw te ontwerpen. De vijfdelige collectie bestaat uit de Pescura die door Ganni is heruitgevonden met vijf verschillende kenmerkende Ganni prints, zo is te lezen in het persbericht.

Voor lente-zomer 2022 lanceerde Scholl een nieuwe productlijn, Scholl iconic, die is gebaseerd op de Pescura. Het model met de houten zool combineert mode en comfort voor een nieuwe generatie. En het kader van deze herlancering staan ​​verschillende samenwerkingen gepland, waaronder deze eerste samenwerking conoció a het Deense modelabel Ganni.

Las sandalias zijn voorzien van kenmerkende Ganni prints, die bestaan ​​uit bloemen en ruiten, een stof met het GANNI-monogram y een stof met de klassieke GANNI smiley en hartjes – alles in een jaren ’60-geïnspireerd kleurenpalet.

Vía: UPR Bélgica

Zowel Ganni als Scholl, dat werd opgericht in de jaren ’60 streven naar meer circulariteit in de mode. De nieuwe versie van de originele houten sandaal is dan ook handgemaakt in Italië door een ambachtelijke familieproductie, de stof van de sandaal is gemaakt van 100 procent gecertificeerd biologisch katoen, de voering bestaat voor 51 procent uit post-consumo gerecycled polyester en de zool is gemaakt van kunstmatig rubber y FSC Council gecertificeerd hout. Er wordt voor deze samenwerking ook gebruikgemaakt van de supply chain transparantie technologie van Provenance, zo is te lezen in het persbericht. Op deze manier kan informatie over leveranciers, de herkomst van de producten en de impact van de materialen gedeeld worden via de websites van beide merken.

Vía: UPR Bélgica

​​”De houten sandaal van Scholl is al sinds de jaren ’60 een wereldwijd schoenenicoon, dus de kans krijgen om een ​​Ganni interpretatie te maken van a cult fashion item as dit is een droom die uitkomt”, zo deelt Ditte Reffstrup, directora creativa van Ganni en het persbericht. Ze vult aan: “Ik ben super trots dat dit een van Scholl’s meest veranwoordelijke collabs is. We wilden een eerbetoon brengen aan het erfgoed van de klomp en er tegelijkertijd voor zorgen dat de geest van Ganni 100 procent aanwezig was. Ze zijn de perfecte zomerschoen en ik kan niet wachten om #Gannigirls overal in de zon te zien!”

De sandalen zijn nu verkrijgbaar a través del sitio web van Ganni en Scholl. Elk modelo kost 175 euros.

Vía: UPR Bélgica

Source: fashionunited.nl by fashionunited.nl.

*The article has been translated based on the content of fashionunited.nl by fashionunited.nl. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!