Situația de la echipa națională a României îl îngrozește pe Bănel Nicoliță


Bănel Nicoliță este foarte afectat de starea fotbalului românesc. El susține că nu cu mult timp în urmă, România reprezenta o forță prin numele grele din componența echipei naționale.

Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre fotbaliștii care evoluează în prezent în fotbalul românesc sau sunt legitimați la echipe din străinătate.

Bănel nu îl arată cu degetul pe Edi Iordănescu pentru rezultatele naționalei și afirmă că acum selecționerul nu se mai poate baza pe fotbaliști titulari în campionate puternice.

Situația de la echipa națională a României îl îngrozește pe Bănel Nicoliță: „Nu mai avem fotbaliști”

Astfel, el a vorbit despre generația sa, despre care a spus că fotbaliști la fel Adrian Mutu, Cristi Chivu, Ciprian Marica și Bogdan Lobonț nu vor mai fi în viitorul apropiat în tricoul naționalei României.

„Nu mai avem fotbaliști, da? Dacă vorbim de 2005, 2014, 2018, aveam fotbaliști, da? Aveam un Mutu, un Chivu, un Raț, un Marica, Lobonț la Roma și așa mai departe. Rădoi, Dică!

Noi, cuidado am fost la Steaua, am jucat numai în Champions League an de an. Jucam în Europa, Rapid la fel. Erau jucători foarte buni și aveai de unde să alegi. Acum, de unde? Spuneți-mi mie!”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit AS.ro.

Bănel Nicoliță nu e mulțumit nici de faptul că FCSB, fosta sa echipă, na mai câștigat de ani buni campionatul României.

„Băi, frate, au trecut 7 ani. Si e greu. Tu cumperi cei mai buni fotbalişti din România şi nu poţi să câştigi un campionat?! Dacă va câştiga primul campionat, va câştiga foarte multe la rând, sunt sigur de lucrul acesta”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Editor la ProSport.ro din 2019. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu 7 ani de experiență în presa online la publicații precum Realitatea, Libertatea și Mediafax. citar mai mult

Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!