SOBRE JE NEZAUSTAVLJIV: Veljko Ražnatović pokorio Estambul, 11. pobeda u profi ringu! (VIDEO)

Srpski bokser je upisao novu pobedu.

Veljko Ražnatović upisao je 11. trijumf u isto toliko nastupa u profesionalnom boksu!

FOTO: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Na gala reviji u Istanbulu Atila Koroš, drugorangirani bokser u kruzer kategoriji u Mađarskoj, izdržao je svega tridesetak sekundi pre nego što ga je Srbin poslao na patos sa kojeg se više nije digao.

FOTO: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Ražnatović je pobedu u Turskoj proslavio podigavši ​​sina Željka i srpsku trobojku.

– Nisam se plašio rivala, ni najmanje, koliko sebe posle duge pauze od profi mečeva. Nisam verovao da sam i dalje na visokom nivou, s obzirom na to da godinu dana nisam boksovao u profi vodama. Sada mi je pao veliki teret sa leđa. Osmi nokaut je za mog sina i moju suprugu koji su mi dali snagu da se vratim na najbolji mogući način među konopce i koji su bili uz mene u Istanbulu. Zahvalnost dugujem mom timu, trenerima Zoranu Bačulovu, Vladanu Babiću, Igoru Tomaševiću, kao i Rusima Vitaliju Slanovjevu i Alanu Čehoevu kod kojih sam se na Vladikavkazu u Arijana boksingu pakleno spremao za ovaj meč, ali i spektakle i titule skoji, tek. Veliko hvala i Nenadu Borovčaninu, predsedniku Bokserskog saveza Srbije, koji je posredovao u organizaciji meča u Turskoj – izjavio je Veljko posle meča.


Source: Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs.

*The article has been translated based on the content of Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!