Un BMW Seria 7 a parcurs peste 1600 de kilometri cu un singur plin


Un BMW Seria 7 G11, equipado con motorizarea de tres litros diesel, un reușit să parcurgă peste 1600 de kilometri cu un singur plin de combustibil.

Chiar dacă tendințele actuale ne duc cu pași repezi către un viitor electric, motoarele cu combustie internă încă au multe de oferit. În continuar există cerere pentru motoarele diesel, iar acestea rămân unele dintre cele mai eficiente trenuri de rulare.

Joe Achilles, youtuber și fan al mărcii bavareze, a reușit să ducă la bun sfârșit țelul de a parcurge cei 1600 de kilometri cu un singur rezervor. Mașina folosită este vechea generație a Seriei 7 a celor de la BMW.

Scopul lui Joe a fost acela de ajunge din Londra, în Madrid. El a trecând prin Euro tunel, nordul Franței, traversând apoi Spania.

Modelul folosit este echipat cu motorizarea B57, de 3 litros. Cu 261 de cai și 620 de Nm, motorul cu 6 cilindri în linie nu duce lipă de putere. Acesta este legat la o cutie automată ZF cu 8 rapoarte. Mașina son un sobre Michelin E Primacy.

Călătoria a durat 22 de ore și 30 de minute, timp în care au fost parcurși circa 1650 de kilometri. Sedanul de lux a terminat experimentul cu peste 150 de autonomie rămași, ceea ce înseamnă că un total de aproape 1800 de kilometri nu este imposible.

Media de consum înregistrată a fost de 4,4 litros/100 kilómetros.

VIDEO

sursa: Motor1


Source: Promotor by www.promotor.ro.

*The article has been translated based on the content of Promotor by www.promotor.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!